Actueel Riff Online

Op de hoogte blijven van het nieuws, de insights en de laatste events bij RIFF?

Laatste nieuws
RIFF met top 3 positie hoogste binnenkomer Emerce100

We zijn trots! RIFF is met 5 sterren de hoogste nieuwe binnenkomer in de Emerce 100 2019 binnen de categorie full service agency.

Lees meer
RIFF levert volledige klantcontact dienstverlening voor Schiphol

Met een geheel nieuwe omni-channel aanpak die aansluit bij de veranderende klantbehoefte Schiphol heeft de ambitie om reizigers in de terminal nog beter en efficiënter te helpen.

Lees meer
Schiphol kiest RIFF als nieuwe partner voor klantcontact

RIFF gaat voor Schiphol het klantcontact uitvoeren. Daarnaast gaan Schiphol en RIFF de informatievoorziening gezamenlijk verder ontwikkelen. Schiphol heeft in deze aanbesteding bewust gekozen voor een innovatieve partner die sterk is op het gebied van digitale media.

Lees meer
Laatste blogs
Brighton SEO 2019 - Verslag & insights

Bij RIFF Digital Marketing streven wij ernaar om onze kennis up-to-date te houden, bezoeken aan bijvoorbeeld events. Zo ook het grootste SEO-kennisevent van Europa: Brighton SEO. In deze blog zetten wij de belangrijkste linkbuilding insights op een rij.

Lees meer
7 redenen om je nú bezig te houden met de feestdagen

Wil jij het maximale uit deze thema- en feestdagen halen? Begin dan op tijd met je social advertising campagnes. Zo zorg jij voor een maximale impact. We zetten 7 redenen om nú te beginnen op een rij.

Lees meer
10 tips voor reageren via webcare

Webcare wint nog altijd terrein. Steeds meer merken reageren op vragen of opmerkingen via social media, geholpen door de opkomst van bijvoorbeeld Facebook Messenger en WhatsApp.

Lees meer

Aankomende evenementen

Emerce Engage

Tijdens het Emerce Engage congres neemt Ludo Raedts je namens RIFF mee in de wereld van de merkambassadeurs.

Lees meer
Partners