Filter:
Whitepaper: 9 tactieken om B2B-leads te genereren die wél converteren

Veel bedrijven lopen er tegenaan: “we hebben meer leads nodig”. Wat ze eigenlijk bedoelen is vaak: “we hebben betere leads nodig”. Kwantiteit alleen is namelijk niet genoeg. Het gaat uiteindelijk om het genereren van B2B-leads die echt bereid zijn te kopen. Hoe pak je dit aan?

Lees meer
Whitepaper: wat zijn de e-commerce trends voor 2020?

Wat zijn de e-commerce trends voor 2020? E-commerce is duidelijk in een volgende fase beland, waarin one-size-fits-all verleden tijd is. Webshops worden persoonlijker, relevanter en lokaler. Benieuwd wat dit inhoudt? Download de whitepaper.

Lees meer
Whitepaper: hoe verbeter je via social media de beleving van bezoekers?

Social media bepalen in toenemende mate hoe bezoekers een vakantie of bezoek aan een attractie beleven. Van voorpret tot nagenieten. Dit heeft impact op merken in toerisme en recreatie. Hoe speel je hierop in? Hoe laat je social media van begin tot eind bijdragen aan een fantastische totaalbeleving van bezoekers?

Lees meer
Whitepaper: in 7 stappen grip krijgen op online reviews

Moet ik reageren op online reviews van klanten? Hoe maak ik van een slechte recensie een positieve beoordeling? Wat doe ik met reviews op Amazon? En wat als er fake reviews binnenkomen? Lees deze whitepaper en krijg grip op je online reviews.

Lees meer
Whitepaper: wat bepaalt de kosten van een WordPress website?

Welk budget past bij jouw wensen voor een WordPress website? In deze whitepaper geven we antwoord aan de hand van vier prijsniveau’s.

Lees meer
Kenniscyclus: de 7 fundamenten van B2B-contentmarketing

Waarschijnlijk hoort u al een tijdje dat u ‘iets’ moet doen met contentmarketing. Misschien heeft uw organisatie al een blog, of bieden jullie whitepapers aan. Een goed teken! Maar hoe zet u nu de volgende stap?

Lees meer
Partners