BERT, de nieuwste Google update

Deze week is een belangrijke nieuwe update voor Google’s zoekmachine live gegaan voor Nederland. Deze update genaamd BERT is van invloed op 10% van alle zoekopdrachten. Benieuwd je wat de invloed van BERT is op de zoekresultaten en hoe jouw SEO hiervan kan profiteren? Je leest het hier!

Lees meer
6 tips om je online PR-outreach te laten slagen

Online PR kan naast het verhogen van de naamsbekendheid, ook bijdragen aan het ‘natuurlijk’ verkrijgen van backlinks. Maar hoe zorg je ervoor dat content opgepikt wordt door o.a. de pers? Tijdens BrightonSEO werd dit uitvoerig besproken. In deze blog hebben wij de 6 beste tips voor jou op een rijtje gezet.

Lees meer
BrightonSEO 2019 - Verslag & insights

Om onze kennis up-to-date te houden, bezoeken onze specialisten regelmatig kennisevents, waaronder ook BrightonSEO. Leer hier het verslag van onze SEO-consultant Quinty, en haar belangrijkste learnings op het gebied van linkbuilding.

Lees meer
Alles wat je wilt weten over Accelerated Mobile Pages

AMP van Google wordt gepresenteerd als dé oplossing om websites geschikt voor mobile te maken. Maar hoe werkt het? Is deze oplossing nog wel actueel en wat zijn de voor- en nadelen hiervan? Wij zetten in dit artikel de belangrijkste zaken op een rijtje.

Lees meer
Voice search: SEO-tips voor de lokale markt

Voice  opdrachten worden steeds populairder. De verwachting is dat in 2020 tot wel 50% van alle voice opdrachten, zoekopdrachten zijn. De overige 50% zijn voice opdrachten zoals playlists aanzetten, boodschappenlijst aanvullen, enzovoorts.

Lees meer
Internationale SEO, wat komt daar allemaal bij kijken?

Wat zijn de belangrijkste criteria, strategieën, tactieken en hulpmiddelen die nodig zijn om succesvol te zijn in internationale SEO-projecten. Kan dit voor jouw website ook interessant zijn? Lees dan vooral verder!

Lees meer
Een kleine functionaliteit, met grootse kansen: de zoekbalk!

In dit artikel word verteld wat de kracht is van deze functionele zoekbalk en hoe je hier optimaal gebruik van maakt!

Lees meer
Naar een nieuwe website of webshop: wat kan er mis gaan?

In dit artikel vertellen we wat je wel en vooral ook niet moet doen bij een websitemigraties, en geven we je twee praktijkvoorbeelden van een goede en een slechte migratie.

Lees meer
De vier voor- en nadelen van pdf's voor SEO

Regelmatig krijgen wij de vraag of zoekmachines ook pdf-bestanden kunnen indexeren. Ja, dat kan, mits ze niet als plaatje geëxporteerd zijn. Maar dit is niet altijd de beste strategie is voor je SEO. In deze blog de voor- en nadelen van indexeerbare pdf’s.

Lees meer
De 6 principes van Cialdini om je SEO-strategie te optimaliseren

Cialdini, de auteur van het boek ‘Influence: The Psychology of Persuasion’, heeft zes principes ontwikkeld waarmee online strategieën geoptimaliseerd kunnen worden. In deze blog bespreken deze strategieën aan hand van verschillende SEO-praktijkvoorbeelden.

Lees meer
Partners