7 redenen om je nú bezig te houden met de feestdagen

Wil jij het maximale uit deze thema- en feestdagen halen? Begin dan op tijd met je social advertising campagnes. Zo zorg jij voor een maximale impact. We zetten 7 redenen om nú te beginnen op een rij.

Lees meer
6 tips om het effect van je lokale social media-strategie te vergroten

Social Media Marketing is zowel voor B2B als B2C organisaties een ideaal marketingkanaal om de doelgroep te bereiken en marketingdoelstellingen te behalen. Stel je bent een landelijke organisatie met een webwinkel en meerdere fysieke winkels. Hoe zorg je er dan voor dat je toch als één merk naar buiten treedt op social media en de consument je ook zo ziet?

Lees meer
Social media - 10 redenen waarom het een meerwaarde is voor bedrijven

Waarom zou je social media zakelijk inzetten? In deze blog geven wij de laatste cijfers over het social media-gebruik in Nederland en zetten wij met 10 argumenten uiteen waarom dit ook voor jouw bedrijf van toegevoegde waarde kan zijn.

Lees meer
Wat is het Open Graph Protocol en hoe (en waarom) gebruik je het?

Veel bedrijven sharen hun website-content via social media. Maar verschillende social media-websites grijpen verschillende elementen van een website, waardoor de post (snippet) er niet uitziet zoals we dat eigenlijk graag zouden willen. Maar dat kán wel, met het Open Graph Protocol. Wat is het en hoe gebruik je het?

Lees meer
Social & E-mail – zes tips voor dé ideale samenwerking

Twee online marketing kanalen zijn wel duidelijk een match made in heaven: social media en e-mailmarketing. In deze blog geven we je tips hoe je zorgt voor een optimale samenwerking!

Lees meer
Een LinkedIn-strategie die wérkt

Recentelijk heb ik samen met enkele collega’s het PPC-event “Adworld Experience” in Bologna bijgewoond. Tijdens dit tweedaagse event volgden we vele sessies over online advertising. In dit blogbericht vertel ik graag meer over mijn learnings tijdens de sessie LinkedIn Advertising van LinkedIn-fanaat AJ Wilcox van B2Linked.

Lees meer
10 tips voor social media-content die wérkt

Een Facebook-pagina of Instagram-account heb je in een handomdraai opgericht. Maar daarna begint het pas. Om voor de doelgroep relevant te zijn én te blijven kan knap lastig zijn. Wij helpen je een handje met deze 10 tips voor social media-content die écht werkt.

Lees meer
6 praktische tips voor Facebook Shopping

Facebook probeert gebruikers al een poosje zover te krijgen om aankopen te doen. Dit biedt ook (social) adverteerders nieuwe kansen. Maar hoe pak je het aan? Lees hoe je Facebook inzet als extra conversiekanaal in dit how-to blog.

Lees meer
Haal meer uit je advertentiebudget met slimme social media targeting

Social media herbergt een gigantisch potentieel in je zoektocht naar nieuwe (kwalitatieve) bezoekers. Social media advertising biedt de mogelijkheid om jouw doelgroepen beter te bereiken. In dit artikel vertellen we je meer over hoe je dit aanpakt.

Lees meer
Partners