Executive Board

RIFF is led by a group of business and digital experts, whom combine experience, passion and the drive to innovate.

Leadership image

Tobias
Walraven

Als succesvol ondernemer in de communicatie service industrie heeft Tobias zichzelf meerdere keren bewezen. Nadat hij in 1985 SNT opzette, een van de eerste CRM outsourcing bedrijven, verdubbelde de grootte van het bedrijf elk jaar. Bovendien wist hij een succesvol IPO te realiseren in 2000. Met de buy & build die volgde, met meer dan 25 overnames in heel Europa, wist hij als CEO het bedrijf uit te bouwen tot een toonaangevende Europese speler met meer dan € 550 miljoen aan inkomsten in 2004.

Sindsdien is hij door zijn betrokkenheid bij verschillende innovatieve CRM-startups en zijn eigen ondernemingen, waaronder The Webcare Company, voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de sector. Dit maakt hem in staat om de juiste bekwame mensen en relevante state-of-the-art bedrijven samen te brengen om RIFF te creëren. Met zijn track record en persoonlijke drive is Tobias duidelijk de juiste persoon om de wereldwijde buy & build-strategie te beheren die RIFF zal laten groeien naar wereldwijd marktleiderschap.

Don't build links. Build relationships
Leadership image

Bert
van der Schelde

Bert kan het beste omschreven worden als een ervaren hands-on CFO binnen het werkveld van Finance IT en Commerce. Hij slaagde erin om Mendix, het snel groeiende wereldwijde software bedrijf, succesvol naar een hoger niveau te brengen. Voorafgaand aan zijn succes bij Mendix transformeerde hij als CFO van Logica PLC $1.5B aan outsourcing activiteiten van individuele lokale bedrijven naar een wereldwijde outsourcing activiteit met operationele delivery centers in India, de Filippijnen, Marokko en Oost-Europa.

Via verschillende functies van financieel directeur in grote en opschaalbare bedrijven én servicegerichte organisaties, waaronder zijn Finance Director en CFO-functies bij Boskalis Westminster en Logica PLC, heeft Bert een sterke internationale ervaring opgebouwd binnen alle aspecten van Finance.

It always seems impossible until it's done
Leadership image

Martijn
van den Bemd

Martijn is al meer dan 11 jaar actief in de Digital Marketing wereld. Hij is een ervaren online marketing professional met een bewezen staat van dienst binnen digital advertising. Hij is al 10 jaar werkzaam bij RIFF, waar hij samenwerkt met zakelijke en internationale klanten om online successen te leveren via technologie en consultancy.

RIFF is een van de snelst groeiende Premier Google partners wereldwijd. Samen met het intensieve partnership met Google levert RIFF de beste resultaten voor klanten die de nieuwste dynamische advertentie oplossingen gebruiken. Niet alleen overziet Martijn het wereldwijde partnerschap met Google, als Managing director van RIFF APAC, richt hij zich ook op het uitbreiden van RIFF binnen de snel groeiende markten in de APAC regio.

The only way to do great work is to love what you do

Operational Management

Our excellent team of operational managers is passionate about delivering services that meet the expectations and needs of our customers and their target groups. They are both highly qualified e-commerce professionals and effective managers.