Wanneer
15-01-2020
Tijd
13:00 - 16:30
Waar
RIFF 's-Hertogenbosch

Basiscursus SEO

Wil jij weten hoe Google omgaat met organische zoekresultaten? Of ben je benieuwd hoe je jouw website hoger in Google kunt krijgen? In deze basiscursus SEO komt het allemaal aan bod. In 3,5 uur gaan we samen aan de slag om je SEO-basiskennis op peil te krijgen. Tijdens de cursus is er volop ruimte voor vragen en interactie met de trainer, zodat je het naadje van de kous komt te weten.

Nu inschrijven

 

Waarom een SEO-basiscursus volgen?

Er bestaat helaas geen opleiding voor SEO-specialist. Wil je dus SEO-specialist worden? Dan heb je vaak de keuze uit een minor online marketing, maar specialiseren tot SEO-specialist zit er vaak niet in. Met onze SEO-training kun je jezelf binnen een middag klaarstomen om zelf aan de slag te gaan met SEO. De SEO-basiskennis heb je dan op zak.

 

Wat behandelen we in deze SEO-cursus?

In deze training behandelen we in 3,5 uur een breed scala aan SEO-onderwerpen. Zo hebben we het onder andere over:

  • Het Google algoritme
  • Externe en interne linkwaarde
  • SEO-strategie
  • Zoekwoordenonderzoek
  • Werken met zoekintentie
  • Technische SEO
  • Mobile-first SEO
  • Local SEO
  • SEO-content schrijven

 

SEO-basiscursus data

Deze training wordt gehouden op 15 januari 2020 van 13:00 tot 16:30 bij RIFF ‘s-Hertogenbosch (Larenweg 24).

 

Wat kost het?

De SEO-basiscursus kost € 499,- excl. btw per persoon voor de gehele middag. Na deze SEO-opleiding mag je jezelf een kenner op het gebied van SEO noemen. Na afloop krijg je van ons een gepersonaliseerd certificaat waarmee jij kunt aantonen dat je deze training gevolgd hebt. Ook sturen we je achteraf de slides van de cursus door zodat je ze nog eens op je gemak na kan lezen en als naslagwerk kan gebruiken.

 

Wat heb je nodig?

In principe heb je voor deze workshop niet veel nodig. Goede zin om nieuwe dingen te leren, een flinke dosis interesse in SEO en een notitieblok zijn voldoende. Een laptop meenemen mag, maar is niet nodig om de training succesvol af te ronden.

Wil jij deelnemen aan de basiscursus SEO?

Deze training is afgelopen.

 

Wij bieden alle trainingen meerdere keren per jaar aan. Houd onze evenementen in de gaten voor de volgende editie of andere interessante trainingen!

Partners