7 B2B Marketing & Sales frustraties, en hoe je ze wegneemt

Ontdek hoe je je leven in B2B marketing & sales makkelijker maakt met HubSpot

Wanneer
27-08-2019
Tijd
14:00 - 15:00
Waar
Online

Vul onderstaand formulier in om de uitzending terug te kijken.

7 herkenbare marketing & sales frustraties wegnemen?
  • Wil je de samenwerking tussen sales en marketing verbeteren?
  • Heb je als marketeer moeite om aan te tonen hoe je werk bijdraagt aan de omzet?
  • Wil je alle sales- en marketingdata in één dashboard zien, en niet verdeeld over 5 tools?

Dit zijn zomaar een aantal frustraties die veel B2B marketeers en sales managers tegenkomen. Gelukkig kan technologie ons steeds beter bij deze uitdagingen helpen. Eén van de populairste oplossingen op dit gebied is HubSpot, dat marketing, sales en CRM combineert tot een compleet platform.

In deze webinar staan we stil bij 9 marketing- en salesfrustraties die volgens onderzoek bij veel organisaties spelen. Iedere frustratie koppelen we aan bekende en minder bekende functionaliteiten van HubSpot die uitkomst bieden. Wist je bijvoorbeeld dat je in HubSpot exact kan zien welke pagina’s een prospect bezoekt? Dat je een nieuwe klant helemaal terug kan leiden naar de eerste advertentie die hij aanklikte? Of dat je als verkoper een notificatie krijgt als die veelbelovende prospect jouw email of offerte opent? Bekijk nu deze webinar terug en ontdek hoe je jouw marketing en sales innoveert.

Vul je gegevens in om de uitzending terug te kijken:Wat kan ik verwachten?

In deze webinar combineren we tips en tactieken op het gebied van B2B-marketing en leadgeneratie met een live demo van HubSpot functionaliteiten. Tijdens de hele webinar is volop ruimte om vragen te stellen aan de experts van RIFF of Hubspot.

Voor wie?

De webinar is perfect voor B2B marketing- en salesteams die HubSpot overwegen als platform voor verdere groei. Gebaseerd op uitdagingen uit de praktijk duiken we diep in de functionaliteiten van het platform zodat je nog beter kan beoordelen of HubSpot bij jullie organisatie past.

NielsPost
Niels Post

Marketing Automation Consultant

Alvar Piepers
Alvar Piepers

Content Marketeer

SineadGoggin
Sinead Goggin

Senior Account Manager HubSpot

Partners