RIFF is trots op wat we bereiken in samenwerking met onze klanten. Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen doen? Neem dan contact met ons op.

Onze klanten

We willen de hofleverancier zijn voor zowel onze MKB-klanten als Multinationals. Hoe we dat doen? Door de beste service en diensten te bieden op het gebied van digital marketing en klantcontact. We helpen onze klanten hun digitale transformatie realiseren en te optimaliseren zodat ze altijd klaar zijn voor de toekomst.

Filter:
Microsoft

RIFF is een vaste contentpartner voor Microsoft en haar partners. Ontdek in deze specifieke case hoe we succes boeken met een branche-specifieke contentstrategie.

Lees meer
Wortell

Hoe verkoop je het belang van digitaal transformeren aan een traditionele doelgroep? Ontdek in deze case hoe we Wortell positioneren als kennispartner op het gebied van de Digitale Werkplek.

Lees meer
Arla foods

Voor Arla foods heeft RIFF (APAC) een strategie geleverd die exact overeenkomt met het doel van Arla: een regionale opzet vanuit Arla’s kantoor in Kuala Lumpur. Daarvandaan werken we met een gecentraliseerde digitale toolbox en standaard manier van werken. En daar kunnen de lokale markten ook van profiteren.

Lees meer
Nikon

Voor Nikon richt RIFF zich op community management en usergenerated content.

Lees meer
Royal Schiphol Group

RIFF biedt volledige klantcontactdiensten voor Schiphol met een geheel nieuwe omnichannelaanpak die aansluit op de veranderende behoeften van klanten.

Lees meer
De Restauratie

Nadat de doelgroep goed in kaart was gebracht heeft RIFF een effectieve campagne opgezet op social media waarbij consumenten werden verleid met een tweede diner voor de halve prijs.

Lees meer
Kentekenloket.nl

RIFF heeft kansen gesignaleerd om Kentekenloket te onderscheiden van concurrenten door meer lokaal relevante content voor de doelgroep aan te bieden.

Lees meer
KNVB

KNVB wil toewerken naar een warmer en toegankelijk imago. Op de social media-kanalen was het sentiment erg negatief. KNVB wil hier verandering in brengen en ook op social media de ambitie voetbal om van te houden uitstralen.

Lees meer
Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Neem dan contact met ons op.

Contact
Partners