De partner voor digitale transformatie
van strategie tot uitvoer

Over RIFF

RIFF is een digitaal full-service bureau gespecialiseerd in het bieden van oplossingen en services voor de gehele digitale klantreis. Wij helpen jouw bedrijf bij alle vraagstukken voor jouw eigen klanten. Zo kun je bij ons terecht voor hulp bij o.a. digitale klantcontactstrategie, voor klantenservice en klantcontact via diverse kanalen, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

 

RIFF is officieel partner van alle grote spelers die het digitale landschap bepalen. Op deze manier ben je altijd een van de eersten die toegang heeft tot alle nieuwe technologie├źn en applicaties, zoals Google, Salesforce, WordPress, Adchieve, Facebook, Sprinkler.

 

Onze medewerkers zijn praktisch en proactief. Op basis van een solide strategie zullen we snel alle nodige stappen en acties ondernemen. Wij begrijpen als geen ander dat elke organisatie direct voordeel moet halen uit ons werk. We bundelen krachten van toonaangevende partijen op het gebied van inhoud, marketing, technologie en online klantenservice & klantbetrokkenheid.
We maken digitale communicatie menselijk met ons eigen omnichannel klantcontactcentrum, webinar-studio en eye-tracking lab.

 

RIFF Digital Enagement is een internationaal digitaal bedrijf met Nederlandse roots, gevestigd in Amsterdam. RIFF Digital Marketing gaat verder als Tribal agency.
Onze 300 medewerkers werken met veel passie en energie voor onze klanten van mkb tot multinationals, van lokaal tot internationaal.

 

We doen dit vanuit onze overtuiging: Be digital, stay human.

Directie RIFF
Tobias Walraven
CEO
Bert van der Schelde
CFO
RIFF, de juiste snaar raken

Riff is een begrip uit de muziekwereld. Een korte, stoere naam. Een riffje is namelijk een ritmisch basispatroon dat heel constant terugkomt in een compositie. Het fundament van een melodie. Feitelijk vormt een riffje dus het algoritme dat de snelheid van de hele compositie bepaalt. En middels het beproefte algoritme van RIFF helpen wij organisaties iedere stap van hun digitale klantreis te optimaliseren. Een kwestie van altijd de juiste snaar raken bij de eindklant.

 

Locations
RIFF_Bureaublad_KeyVisual-blanco_1920x1080_1-min
NEDERLAND
Amsterdam - HQ EMEA

RIFF Digital Engagement

Joan Muyskenweg 22
1096 CJ, Amsterdam

T: +31883450300
E: info@riffonline.com

's-Hertogenbosch

RIFF Digital Marketing gaat nu verder als Tribal agency

Larenweg 24
5234 KA, ‘s-Hertogenbosch

T: +31883450300
E: info@riffonline.com