Corporate recruiter

Locatie(s)
Amsterdam
Uren
16 - 24
24 - 32
Talen
Nederlands
Engels
Corporate recruiter

Ben jij nieuwsgierig en geïnteresseerd in wat mensen drijft? Werk jij graag bij een snel groeiend digitaal communicatiebureau en lijkt het je wat om al jouw creativiteit uit de kast te trekken voor het vinden van de juiste persoon?

Wat ga je doen?

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het invullen van de vacatures van RIFF Digital Engagement in Amsterdam. Jouw focus ligt op het werven van social media engagement specialisten voor verschillende teams. Deze teams werken vanuit ons kantoor in Amsterdam voor klanten zoals Philips, KNVB, Rituals en Royal Schiphol Group. Zij hebben variërende werktijden, contracturen en spreken diverse talen (Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Engels). Hierdoor sta je dagelijks in contact met een grote diversiteit aan doelgroepen. Het ene moment zoek je een fulltimer met passie voor de luchtvaart en reizen, en het andere moment een studerende voetbalfan die van zijn hobby zijn werk wilt maken. Daarnaast help je ook met de werving van o.a. Team Managers, Client Managers, Consultants en staffuncties.

 

Jij bent verantwoordelijk voor het volledige recruitmentproces van jouw vacatures. Je zorgt dat je voldoende input hebt voor het schrijven van wervingsteksten en zet deze uit via verschillende kanalen. Je zoekt naar persoonlijke en originele manieren om in contact te komen met kandidaten, zowel online als offline. Tot slot screen je kandidaten en begeleidt hen door het sollicitatieproces. Zijn er te weinig sollicitaties? Dan heb jij zo een paar nieuwe kandidaten gevonden via LinkedIn of andere platformen. Met jou als Corporate Recruiter wordt elke vacature ingevuld in een mum van tijd!

 

Naast je directe recruitment activiteiten kan je in deze functie een bijdrage leveren aan de employer branding van RIFF en het optimaliseren van recruitmentprocessen. Creativiteit en initiatief worden gewaardeerd.

 

Wie ben jij?

Jij haalt voldoening uit het koppelen van de juiste mensen te koppelen met de juiste werkplek. Je bent van nature nieuwsgierig en geïnteresseerd in wat mensen drijft. Je hebt een sterk inlevingsvermogen en zet deze in om kandidaten te laten zien wat RIFF voor hen kan betekenen. Met jouw communicatieve vaardigheden weet jij kandidaten aan de organisatie te binden. Jij streeft continu naar het beste resultaat voor de organisatie en jouw kandidaten. Je werkt zelfstandig en schakelt proactief met je recruitment collega’s, managers & HR.

 

Functie-eisen

 • 0 tot 5 jaar ervaring met recruitment;
 • HBO / WO werk- en denkniveau;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Affiniteit met online / digitaal;
 • Ervaring met (campus) recruitment is een pre.

 

Wat bieden wij jou?

Een warme werkomgeving waar innovatief werken voor de mooiste opdrachtgevers centraal staat. Onderling is er een open sfeer van samenwerken en kennis delen. Om voorop te blijven lopen investeren wij doorlopend in de ontwikkeling van onze medewerkers in de vorm van kennis, opleiding en loopbaantrajecten. Daarnaast zijn er natuurlijk ook andere voordelen aan het werken bij RIFF:

 • Contract van 24 uur p/w;
 • Marktconform salaris;
 • Pensioenregeling;
 • Opleiding en trainingsmogelijkheden;
 • 25 vakantiedagen met optie om extra bij te kopen;
 • En een hoop gezelligheid zoals vrijdagmiddag en kerstborrels, jaarlijkse trip en andere uitjes.

 

Waar ga jij werken?

Als een Leading Digital Strategy en Delivery Partner helpt RIFF organisaties met het inrichten van een optimale klantreis. Dit doen we door het leven van de klanten van onze opdrachtgevers elke dag gemakkelijker, leuker en beter te maken. Met meer dan 200 specialisten werkt RIFF aan totaaloplossingen op het gebied van Content, Digital Marketing en Digital Engagement. Zo kan RIFF opdrachtgevers volledig begeleiden in hun digitale transformatie.

RIFF Digital Engagement, voormalig bekend als ‘The Webcare Company’, is een pionier in het verbeteren van customer engagement via Twitter, Facebook en andere social media kanalen. Wij adviseren klanten op het gebied van social engagement, verzorgen trainingen, implementeren engagement tooling en geven onze klanten datagedreven inzichten op het gebied van sales, service en marketing.

 

Zijn wij een match?

Klinkt dit als jouw droombaan? Reageer dan door jouw CV en motivatiebrief te sturen naar working@riffonline.com.

Bij vragen kan je contact opnemen met Rik de Jong op 06 1542 8461

 

 

Partners