Locatie(s)
Amsterdam
Uren
8 - 16
Talen
Nederlands
Engels
Social media customer care Volvo/Nikon

Jouw hele werkdag doorbrengen op social media zoals Facebook, Twitter, Instagram en Linkedin, klinkt dat niet als een droombaan? Klanten helpen bij het inplannen van een proefrit in een Volvo en ondersteunen wanneer hun Nikon camera niet werkt, terwijl je werkt met een jong en energiek team. Klinkt dat goed? Dan is RIFF Digital Engagement de plek voor jou!

Het Amsterdamse bedrijf RIFF Digital Engagement is een uitdagende werkplek waar je je talenkennis kunt ontwikkelen en waar je creativiteit alle ruimte krijgt. Als Social Media Customer Care Agent vertegenwoordig je Volvo en Nikon op hun social media-kanalen. Je moet zelfstandig te werk kunnen gaan en je krijgt de vrijheid om binnen je dienst zelf je prioriteiten te stellen. Je gebruikt je empathisch vermogen om effectief te communiceren met klanten en vindt het leuk om hen de best mogelijke online-ervaring te bieden.

 

Wat ga je doen?

 • Je houdt alle uitlatingen over onze opdrachtgevers bij.
 • Je reageert proactief en vertaalt vragen van klanten over de producten en diensten van onze opdrachtgevers.
 • Je verbetert de klantervaring op alle social media-kanalen, forums en recensiewebsites en streeft naar 100% klanttevredenheid.
 • Je onderhoudt contact met de productspecialisten van onze opdrachtgevers om ervoor te zorgen dat de informatie die je hun klanten geeft 100% correct is.
 • Je deelt je kennis met de productspecialisten van onze opdrachtgevers zodat zij hun producten en diensten kunnen verbeteren.

 

Wie ben je?

Heb jij affiniteit met de automotive branche, vind je fotografie leuk en kun jij jouw kennis vertalen naar creatieve antwoorden? Dan zoeken wij jou! Je bent creatief met taal en denkt mee met onze klanten. Je weet precies wat ze bedoelen en kunt dit vertalen naar creatieve antwoorden. ‘Outside the box’ – zo ga je om met de vragen van onze klanten. Je haalt energie uit een complexe en dynamische organisatie. De werktijden zijn perfect voor studenten die bezig zijn met hun Bachelor of Master. Ben je al afgestudeerd? Een functie als Social Media Customer Care Agent is ook geschikt voor jonge professionals die op zoek zijn naar een succesvol begin van hun carrière. Het enige dat je nodig hebt is ervaring met social media (persoonlijk gebruikt telt ook), een commerciële mindset en affiniteit met de automotive branche. Daarnaast spreek je Nederlands en Engels op moedertaalniveau.

 

Wat kunnen wij je bieden?

 • Geld! Dat wil zeggen € 11,50 bruto per uur.
 • Een flexibel minimum-maximumcontract van 8 tot 18 uur per week (1 á 2 diensten) en werktijden van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00. Ideaal om te combineren met je drukke agenda!
 • Je krijgt merk- en producttrainingen, en natuurlijk ook opleidingen op het gebied van klantenservice en social media. Verwachte start is begin november.
 • We stimuleren je persoonlijke ontwikkeling en bieden je de mogelijkheid om door te groeien tot Team Lead, Client Manager of Consultant.
 • Je werkt voor een internationale organisatie die zich bezighoudt met zinvolle innovaties.
 • Een open, informele en transparante werkomgeving.

 

Waar ga je werken?

Ons open en lichte kantoor ligt in Amsterdam en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Je kunt de hele dag communiceren met je collega’s omdat ons kantoor geen wanden of muren heeft: iedereen zit dus bij elkaar. Zoek je een goede tegenstander voor een partijtje tafeltennis? Daag je collega’s uit tijdens de lunch! We hebben zelfs een ‘kantoorhond’ om je gezelschap te houden als je even niets te doen hebt.

We werken de hele dag door, en dus vinden wij gezonde medewerkers heel belangrijk. Op ons kantoor krijg je gratis fruit en onze keuken is goed gevuld, zodat je altijd genoeg energie hebt. Op donderdag deelt onze geweldige Office Manager zelfs gezonde snacks uit om ‘gezonderdag’ te vieren.

 

Ben je gek op social media? Wil je onze klanten de optimale ervaring bieden en hun problemen oplossen? Verstuur je sollicitatie via onderstaand contactformulier!

Partners