Locatie(s)
Amsterdam
Uren
16 - 24
24 - 32
32 - 40
Talen
Engels
Nederlands
Frans

Social Media Engagement Specialist - Philips

Droom je van een baan waarbij je de hele dag op Facebook, Twitter en Instagram kunt zitten? Vind je het leuk om klanten te helpen en een oplossing voor hun problemen te bedenken? Werk je graag in een jong en energiek team? Dan is RIFF Digital Engagement dé plek voor jou!  

RIFF Digital Engagement is een uitdagende werkplek waar je je talenkennis kunt ontwikkelen en waar je creativiteit alle ruimte krijgt. Je vertegenwoordigt onze klant, het inspirerende Nederlandse bedrijf Philips, en help de klanten van Philips via verschillende  social media kanalen. Als Engagement Specialist moet je zelfstandig kunnen werken en krijg je de vrijheid om zelf je prioriteiten te stellen. Je gebruikt je empathisch vermogen en je creativiteit om op een effectieve manier te communiceren met je klanten en hun online ervaring te optimaliseren.  

 

 

 

Wat ga je doen? 

 

 • Je houdt alle activiteiten op de social media-pagina’s van Philips in de gaten – Facebook, Twitter, Instagram en YouTube.  
 • Je beantwoordt vragen van bestaande en nieuwe klanten over onze producten en het gebruik ervan, voornamelijk in het Engels maar ook NederlandsFrans is een pré. 
 • Je verbetert de klantervaring op alle social media-kanalen en recensiewebsites en streeft naar 100% klanttevredenheid.  
 • Je wordt voortdurend opgeleid en krijgt toegang tot verschillende databases en productspecialisten, zodat je onze klanten kunt voorzien van de juiste informatie en het juiste advies.  
 • Je stuurt de feedback van onze klanten door naar Philips, zodat zij hun producten en klantervaring verder kunnen verbeteren. 
 • Je bent onderdeel van het Philips Engagement Team dat 24 uur per dag in flexibele diensten beschikbaar is (inclusief avonden, nachten, weekeinden en vakantieperiodes). 

 

Wie ben je?  

 

Geen werkervaring? Geen probleem! Het enige dat we vragen is dat je gek bent op techniek en dat je meedenkt met onze klanten. Je weet waar zij naar op zoek zijn en kunt dit vertalen naar creatieve antwoorden. ‘Outside the box’ – zo ga je om met de vragen van onze klanten, en je bent in staat te reageren in het Nederlands en Engels. Je haalt energie uit een complexe en dynamische organisatie, en je bent bereid om avonden, nachten en weekeinden te werken. Je hebt een Bachelor- of Master-diploma en ervaring met social media (Twitter, Facebook, Instagram en YouTube). En als je zelf Philips-producten gebruikt, is dat natuurlijk mooi meegenomen.  

 

 

Wat kunnen wij je bieden?  

 

 • Een competitief salaris en toeslagen voor avonden, nachten en weekeinden.  
 • Een verschillende contracten, van 16-24, 24-32 tot 32-40 uur per week. 
 • Flexibele werktijden, inclusief weekeinden, avonden en nachten, die je kunt combineren met je drukke leven.  
 • Je krijgt merk- en producttrainingen, en natuurlijk ook opleidingen op het gebied van klantenservice en social media.  
 • We stimuleren je persoonlijke ontwikkeling en bieden je de mogelijkheid om door te groeien tot Team Manager, Client Manager en Consultant. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden op andere locaties.  
 • Je werkt voor een internationale organisatie die zich bezighoudt met zinvolle innovaties.  
 • Een open, informele en transparante werkomgeving.  

 

 

Waar ga je werken?

 

Ons kantoor ligt in Amsterdam en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We werken samen met verschillende teams, dus je kunt de hele dag omgaan met collega’s uit verschillende landen. Zoek je een goede tegenstander voor een partijtje tennis of pool? Misschien heeft een van je collega’s wel zin om mee te spelen? 

Wij vinden gezonde medewerkers belangrijk, zeker omdat we soms geen 9-tot-5-werktijden hebben. Op ons kantoor krijg je gratis fruit – genoeg om de hele dag en nacht door te komen. Op donderdag deelt onze Office Manager gezonde snacks uit om ‘gezonderdag’ te vieren. 

Ben je nieuwsgierig geworden? Maak dan kennis met RIFF Digital Engagement! 

 

Denk je dat wij een goede match zijn? 

 

Ben je gek op social media? Wil je onze klanten de optimale ervaring bieden en hun problemen oplossen? 

 

Stuur dan meteen je cv en motivatiebrief naar working@riffonline.com ter attentie van Tim van Beek, Corporate Recruiter. 

 

Partners