Technisch Web Analist
Locatie(s)
's-Hertogenbosch
Uren
32 - 40
Talen
Nederlands

Jij houdt van statistieken. Het liefst meet jij alles, maar kan jij ook goed bepalen wat relevant is om daadwerkelijk te meten. De resultaten van jouw metingen kan jij presenteren in heldere dashboards, rapportages en actiepunten zodat jouw klanten en collega’s zich kunnen richten op de juiste strategie. Web Analytics heeft voor jou geen geheimen, toch?

Wat ga je doen?

 

Als Analytics consultant bij RIFF Digital Marketing ben jij verantwoordelijk voor advies, implementatie en kennisvergroting op het gebied van Analytics. Als Medior Analytics Consultant werk je elke dag aan projecten van diverse klanten. Je bent een expert op het gebied van web analytics en data analyse. Je beschikt over een brede kennis van online marketing en  bent gespecialiseerd in de technische kant van web analytics. Deze kennis weet je over te brengen aan je klanten. Je adviseert ze en denkt strategisch met ze mee over optimalisatie en verbetering op het gebied van analytics en data.

Daarnaast draag je actief bij aan kennisvergaring en -behoud binnen RIFF. Samen en voor jouw collega’s houdt je zowel je eigen kennis als dat van het team op peil. Met kennissessies, opleidingsplannen en coaching zorg je ervoor dat je vanuit ons de juiste kennis krijgt en bovendien bijdraagt aan de ontwikkeling van het kennisniveau van de afdeling en je junior-collega’s.

 

Wie ben jij?

 

Jij bent een communicatieve consultant die het liefst alles data-driven doet. Met jouw expertise op het gebied van analytics en data en je sterke communicatieve vaardigheden weet je iedere klant te voorzien van het beste advies en strategie. Jij laat je klanten steeds zien dat jij net een stapje verder denkt en het overzicht nooit uit het oog verliest. Samen met je team zorg je ervoor dat RIFF de beste data en analytics service kan bieden aan iedere klant. Jouw collega’s neem jij graag mee in de vergroting van jouw kennis.

 

Functie-eisen

 

 • 3 jaar ervaring als web analist of meer;
 • Goede beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Kennis van verschillende online marketing gebieden;
 • Kennis van Google Tag Manager en Google Analytics (360) /of andere tag management / analytics pakketten;
 • Kennis van Google BigQuery of andere databases / datawarehouses;
 • Hands-on ervaring met DMP/CDP systemen is een pre;
 • Kennis van JavaScript / HTML / CSS / R / Python / SQL is een pré

 

Wie zijn wij?

 

Als een Leading Digital Strategy en Delivery partner helpt RIFF organisaties met het inrichten van een optimale klantreis. Dit doen we door het leven van de klanten van onze klanten elke dag gemakkelijker, leuker en beter te maken. Met meer dan 200 specialisten werkt RIFF aan totaaloplossingen op het gebied van Content, Digital Marketing en Digital Engagement. Zo kan RIFF klanten volledig ontzien in hun digitale transformatie.

Binnen RIFF Digital Marketing werken we dagelijks aan het succes van onze klanten op het gebied van search, online advertising, content, conversie optimalisatie, e-mail en social media. Op deze manier zetten wij ons in voor een uitmuntende klantbeleving.

 

Wat bieden wij jou?

 

Een warme werkomgeving waar innovatief werken voor de mooiste opdrachtgevers centraal staat. Onderling is er een open sfeer van samenwerken en kennis delen. Om voorop te blijven lopen investeren wij doorlopend in de ontwikkeling van onze medewerkers in de vorm van kennis, opleiding en loopbaantrajecten. Daarnaast zijn er natuurlijk ook andere voordelen aan het werken bij RIFF:

 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Mogelijkheden om naar (inter)nationale events te gaan;
 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling;
 • Opleiding- en trainingsmogelijkheden;
 • 25 vakantiedagen en mogelijkheid voor een sabbatical;
 • En een hoop gezelligheid zoals vrijdagmiddag en kerst borrels, Jaarlijkse trip en andere leuke uitjes.

 

Zijn wij een match?

 

We scoren een 8,5 als leuk bedrijf om voor te werken en een dikke 9 als bedrijf waar je trots op bent om voor te werken. En dat is dan weer niet zo verrassend, want een potje tafeltennissen in de pauze met like-minded collega’s willen we allemaal wel, of niet?

 

Kom dan snel ons team versterken en stuur jouw CV en motivatiebrief naar working@riffonline.com!

Heb je vragen? Neem dan contact op met Rik de Jong (06 1542 8461).

Partners