Locatie(s)
's-Hertogenbosch
Uren
8 - 16
16 - 24
Talen
Nederlands

Ben jij gepassioneerd over het vakgebied Human Resources, word jij enthousiast van een dynamische snel veranderende digitale omgeving en lijkt het jou wat om zelfstandig de volledige HR administratie te draaien?

Dan is RIFF echt wat voor jou!

Wat ga je doen?

Als HR Medewerker bij RIFF Digital Marketing ben jij verantwoordelijk voor het personeelsbeheer en bijhorende administratie van alle medewerkers binnen de vestiging. Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers omtrent HR-gerelateerde vragen en een sparringspartner voor het management als het gaat om operationele vraagstukken ten behoeve van het personeel.

Je gaat werken voor een jonge dynamische vestiging binnen RIFF bestaande uit ongeveer 65 werknemers. Je werkt nauw samen met het team management en recruitment om ervoor te zorgen dat de dagelijkse operatie en communicatie soepel verloopt. Daarnaast zet jij je samen met het management in voor een optimale werknemers tevredenheid.

Wie ben jij?

Jij bent nauwkeurig, gestructureerd en kan snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden zonder het overzicht te verliezen. Je hebt een kritische blik, denkt in oplossingen en weet verbeteringen tot stand te brengen door jouw enthousiaste, proactieve werkmentaliteit en uitstekende communicatieve vaardigheden. Met jou als HR medewerker loopt de personeelsafdeling als een trein.

Functie-eisen

  • 2 – 4 jaar ervaring met HR;
  • Ervaring met recruitment is een pré;
  • Kennis van arbeidswet en regelgeving;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wie zijn wij?

RIFF Digital Marketing, is een specialist op het gebied van online markering. Wij werken dagelijks met een jong team van online marketing consultants aan het succes van onze klanten op het gebied van search, online advertising, content, conversie optimalisatie, e-mail en social media. Op deze manier zetten wij ons in voor een uitmuntende klantbeleving.

Wat bieden wij jou?

Een warme werkomgeving, een gezellig team en veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Op ons kantoor krijg je gratis fruit en onze keuken is goed gevuld, zodat je altijd genoeg energie hebt om aan de slag te gaan. Maar er is ook tijd voor een wandeling tijdens de lunch met jouw collega’s of om jouw tegenstander te verslaan met FIFA of een partijtje pool.

Arbeidsvoorwaarden:

  • Salaris van € 2400,- tot € 3000,- p/m (o.b.v. 40 uur) afhankelijk van je kennis en ervaring;
  • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur) en de optie om extra dagen bij te kopen;
  • Een laptop en telefoonvergoeding;
  • Flexibele arbeidstijden;
  • Pensioenregeling;
  • Reiskostenvergoeding.

Zijn wij een match?

Ben jij enthousiast? Mail dan nu jouw CV en motivatiebrief naar working@riffonline.com

Bij vragen kan je contact opnemen met Moniek Snoeren op 073 648 7070 of mail naar moniek.snoeren@riffonline.com

 

Partners